Historische foto's Den Haag en Scheveningen

Fotoboek Den Haag en Scheveningen

Opa Peters was lange tijd boekbinder te Den Haag. In die periode heeft hij prachtige fotoboeken samengesteld, ingebonden met leren kaften en voorzien van zwaar beslag, met foto's van Den Haag en Scheveningen rond 1900. We hebben een aantal van deze historische foto's van Den Haag en Scheveningen gedigitaliseerd en op deze website geplaatst. Hiernaast zijn deze met de foto viewer te bekijken... gewoon op één van de foto's klikken om de viewer te starten. Wanneer je met de muis over de linker- of rechter rand gaat verschijnen er knoppen om door te scrollen. Dat geldt ook voor de onderzijde; daar verschijnen eveneens knoppen om te bladeren, evenals knoppen om de foto te downloaden naar je PC of de viewer te sluiten en terug te keren naar deze pagina.

 

Lees meer: Historische foto's Den Haag en Scheveningen

Genealogie Peters & van Steenis

Druk bezig met het weer tot leven brengen van onze genealogie website. Door de vele wisselingen van providers was deze van het internet verdwenen maar met het opzetten van ons eigen domain kunnen we we ook de genealogie website weer een plaatsje geven.

In eerste instantie wordt het min of meer een copie van wat we ooit hadden om e.e.a. weer op de rails te krijgen. De bedoeling is dat er een nieuwe website wordt opgezet met een moderne  "look and feel" die alleen toegankelijk wordt voor familie. 

De eerste opzet is te bekijken op genealogie.lexellen.nl

Veel plezier.


 

 

Joomla templates by a4joomla